Szállítással kapcsolatos információk

A termékeket típustól függően eltérő módon szükséges szállítani. Legyen az cserepeslemez, trapézlemez vagy szendvicspanel. Mielőtt megrendeli a terméket érdeklődjön a helyes szállításról ügyintézőnknél!

Intézze zökkenésmentesen szállítását! Leszállítjuk a megrendelt terméket, mely megkíméli Önt a szállítással járó kellemetlenségektől!

Kérjen előzetes írásos ajánlatot a szállításról!

Miután  a megrendelés megtörtént telephelyünkön vagy írásban legyártjuk a termékeket. Mely kb. 15-20 munkanap. A gyártási ciklust követően ügyintézőnk megkeresi Önt a lehetséges szállítási időponttal kapcsolatban.

Szállítási idő:

Szállítás kizárólag munkanapokon 08:00-16:00 között történik.

Pontos időpontra nem tudunk fuvart szervezni!

Ügyintézőnkkel csak adott szállítási napot tudnak egyeztetni. A termék fogadásáról a megrendelőnek kell gondoskodnia!

Szállítási díjak:

Szállítási díjunk 250 ft+áfa,  azaz 317,5 ft / km. Minden esetben oda-vissza vissza utat számolunk, a szállítási díj minimális értéke  10 000 ft+áfa azaz 12 700 ft!  Ez az ár a Mecsek Lemez Kft. telephelytől a megadott címre való szállítást tartalmazza és nem foglalja magába a lepakolást. A lepakolás minden esetben a megrendelő felelőssége!

Amennyiben a szállítással kapcsolatban további kérdése van, kérem hívja ügyfélszolgálati számunkat, ahol szívesen állunk rendelkezésére, vagy tegye fel kérdéseit írásban:

Kérdése lenne, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!