Milyen a jó mobilgarázs alap?

A mobilgarázs alapja sokféle lehet. Ezt azonban mindig a megrendelő készíti el. A gyártó csak az oldalfalakat, a tetőt, a kaput és igény szerint ajtót, ablakot készíti el. A garázsnak alja nincsen, az majd az alap lesz, amit a megrendelőnek kell elkészíteni. A három legfontosabb dolog, amire ügyelnünk kell: sima, vízszintes terület legyen! Ne legyen útban semmi, ami zavarja az építést, és magát a garázs kialakítást (ilyen zavaró tényező lehet pl: gyökér, vezeték, pincelejáró, stb.).

A kapu alatt alá legyen támasztva (erre azért van szükség, mert ez a ki-be állástól időközben megsüllyedhet, és akkor ott egy gödör keletkezhet). Ezt az alátámasztást járdalapokkal is meg lehet oldani. Számos megoldás létezik. A fentieket figyelembe véve le lehet tenni a mobilgarázst egyszerűen a földre, a fűbe is. A lényeg, hogy egyenletes legyen a talaj. Így nem deformálódik el az épület rögzítéskor.

A legjobb megoldás mobilgarázs alapra azonban az egybefüggő, öntött betonalap. A betonalap: 15 cm vastag beton + 15 cm sóderágy, vagy zúzott kő ágy. A beton érjen túl kb. 10-10 cm-rel a garázs minden oldalán.

Kérdése lenne, vagy ajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!